Антъни Уитакър

Антъни Уитакър

Антъни Уитакър е най-добрият педагог и мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит в бюти индустрия. Той е международно признат като талантлив, многократно награждаван стилист, превърнал се в педагог, мотиватор, бизнес треньор и бестселър автор.

Започва кариерата си като стилист в Лондон. 10 години по-късно той става обучител и търси нови предизвикателства, откривайки собствени салони в Австралия през 1990 година. От 2004 година живее в Обединеното кралство. Антъни е изградил глобална репутация на страстен и вдъхновяващ обучител, който е предал знанията си за управление, пари, маркетинг, изграждане на екип и търговия на дребно на повече от четвърт милион бюти терапевти и фризьори в над 40 държави. Междувременно неговата поредица от книги GROW постави нови критерии за върхови постижения за собствениците и мениджърите на салони.

Понастоящем Антъни е признат и високо уважаван в световен мащаб като една от водещите светлини в индустрията. Продължава да взима международни награди, докато неговите фотографски изображения и бизнес статии са публикувани в повече от 50 търговски и модни списания. „Grow My Salon Business“ е образователна компания, специално създадена от Антъни и неговата партньорка в живота и бизнеса Мелинда за индустрията за коса и красота.

Затвърждавайки позициите си в индустрията с множество награди за тиймбилдинг, дизайн на салони и маркетинг, образование и фотография. Той също така е бил отличен два пъти за австралийски фризьор на годината. Награден е и с AIPP Grand Trophy в Париж.

Антъни непрекъснато се развива и разработва ново съдържание с цел да направи бизнеса на салоните по-успешен, като ангажира, обучава и вдъхновява професионалисти от бюти индустрията да развиват своите бизнес умения чрез комбинация от най-добрите  образователни ресурси, коучинг и семинари на живо.