Третото издание на Международната бюти конференцията 2024 ще се проведе на 27 и 28 февруари 2024 година. Домакин на събитието и през идната година ще бъде Гранд хотел Милениум София. Събитието отново залага на богата и разнообразна програма, която включва лекции с международни специалисти от сферата на здравето и красотата, бюти изложение и възможност за създаване на полезни бизнес партньорства.

Организаторите на Международна бюти конференция 2024 са Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Всички членове на Асоциацията са професионалисти, развиващи се в бюти сектора. Като такива, те са вдъхновени за трета година да предложат на своите колеги, събитие, което да надгради знанията и уменията им, да им даде възможност за осъществяване на ценни бизнес контакти и тестване на разнообразни процедури, апаратура и продукти.

За кого е предназначена Международна бюти конференция 2024?

Конференцията е насочена към специалисти, работещи в сферата на здравето и красотата: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Защо да посетите Международна бюти конференция 2024?

  • И през 2024 сме подготвили богата програма с лекции, демонстрации, презентации. За тяхното представяне сме поканили водещи международни експерти и брандове в областта на бюти индустрията.
  • Само на това събитие ще имате възможност да получите много нови ценни знания от световноизвестни специалисти, в своята област.
  • Сред фирмите-изложители ще са и едни от най-големите лидери в дистрибуцията на иновативни, световни марки в областта на дерматологията и естетичната медицина
  • В експо зоната ще видите демонстрации на живо и ще тествате индивидуално най-модерните процедури и уреди.
  • Ще можете да създадете полезни бизнес партньорства с различни дистрибутори, производители, доставчици и колеги от бюти сектора и други бизнеси, които може да ви бъдат полезни.
  • Ще имате възможност да обмените идеи и да обсъдите актуални проблеми в бранша с други терапевти.
  • Ще се информирате за най-новите тенденции в сферата на здраве и красотата.